جلسات و همایش ها

برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران در شهرداری وزوان

با توجه به شرایط جوی امروز پنجشنبه مورخ ۲۷ آذر ماه ساعت ۱۳جلسه ستاد مدیریت بحران شهر وزوان با هدف آمادگی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، به ریاست محمدرضا شفیعی شهردار وزوان و با حضور کلیه اعضای ستاد، در محل شهرداری برگزار شد.

در این جلسه شهردار ضمن تشکر از مسئول خدمات شهری و مجموعه تحت مدیریت ایشان در لایروبی و بازگشایی تمامی جوی ها و مسیل های اطراف شهر در چند روز اخیر، خواستار آماده باش کلیه نیروها و ماشین آلات شهرداری جهت خدمت رسانی به همشهریان و پاکسازی معابر و روان سازی عبور و مرور وسایل نقلیه و هدایت روان آبها شدند.
در این جلسه، ضمن بررسی آخرین وضعیت آمادگی شهر، دستورالعمل‌های ارسالی از سوی مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، دفتر امور شهری و شوراها و فرمانداری مورد بررسی قرار گرفت و تمامی تدابیر و تمهیدات لازم جهت پیشگیری و مقابله با حوادث احتمالی اتخاذ شد.

شهردار وزوان در این نشست با تأکید بر لزوم هماهنگی بین واحدهای اجرایی، هدف از برگزاری این جلسه را افزایش ایمنی شهروندان و مسافرانی عنوان کرد که از شهر وزوان تردد یا بازدید می‌کنند.

در پایان، از شهروندان درخواست شد ضمن رعایت توصیه‌های ایمنی، به‌ویژه در مصرف گاز، نکات ایمنی ترافیکی و حفظ فاصله قانونی با وسایل نقلیه، در ارتقای ایمنی عمومی شهر مشارکت داشته باشند.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر وزوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *