مناسبت ها

پیام تسلیت شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر وزوان به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
﴿إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي الْقُرْبَى﴾ (نحل، آیه ۹۰)
و فرمود رسول اکرم (ص):
«فاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنّي، يَسُرُّني ما يَسُرُّها وَيُؤْذيني ما آذاها»

سالروز شهادت بانوی یگانه عالم امکان، حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، فرصتی است تا با تأملی برخاسته از دل و ایمان، عظمت مقام زن در اندیشه وحی را بازخوانی کنیم. بانویی که با سراسر وجود، تجلی «عبودیت خالص»، «دفاع از ولایت» و «خدمت بی‌منت به خلق» بود؛ و در سکوت مظلومانه‌اش، فریاد عدالت و حق‌طلبی برای همیشه تاریخ طنین‌انداز شد.

فاطمه زهرا (س) آیینه‌ای است که در آن حقیقت زن مسلمان رخ می‌نماید؛ زنِ مؤمن، اندیشمند، صبور و تربیت‌گر نسل روشنایی. سیره فاطمی، چراغ راه همه خادمان مردم است تا در مسیر خدمت‌رسانی، اخلاص را جایگزین شهرت و عدالت را برتر از مصلحت شخصی قرار دهند.

ایام شهادت دخت نبی اکرم، همسر ولایت و مادر امامت را به محضر امام عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدّ ظله العالی)، عموم مسلمانان و شهروندان فهیم و ولایی وزوان تسلیت و تعزیت عرض می‌نماییم. امید آن که با اقتدا به آن بانو، خدمت به مردم را عبادتی فاطمی بدانیم.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر وزوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *