جلسات و همایش ها, مناسبت ها

مراسم تقدیر از فعالان کتابخانه عمومی بعثت وزوان

به گزارش روابط عمومی شهرداری وزوان، در روز دوشنبه ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۴، محمدرضا شفیعی شهردار محترم و اعضای شورای اسلامی شهر وزوان با حضور در کتابخانه عمومی بعثت وزوان، از سرکار خانم اسکندری مسئول کتابخانه‌های شهرستان شاهین‌شهر و میمه و سرکار خانم کریمی مسئول کتابخانه بعثت وزوان و نه نفر از فعالان کتاب و مطالعه شهر تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

در این مراسم همچنین لوح سپاس فرماندار شهرستان شاهین‌شهر و میمه به آقای فاضل، کتابدار پیشین کتابخانه وزوان، اهدا شد. در حاشیه این برنامه، دختران هنرمند وزوان با اجرای حافظ‌خوانی، سعدی‌خوانی و نقالی، فضای فرهنگی و دل‌نشینی آفریدند.

حضور خانواده‌ها، بزرگان، معتمدین و دوستداران کتاب و فرهنگ دوست وزوان، گرمای ویژه‌ای به مراسم بخشید.

کتابخانه بعثت وزوان که فعالیت مجدد خود را حدود سه ماه پیش آغاز کرده است، مورد بازدید مسئولان و اهالی فرهنگ قرار گرفت.

در پایان، شهردار و اعضای شورای شهر وزوان ضمن آرزوی موفقیت و سلامتی برای کتابداران و فعالان فرهنگی شهر، از مردم دعوت کردند با عضویت خود و فرزندانشان در کتابخانه بعثت، به ترویج فرهنگ مطالعه در میان نسل‌های آینده یاری رسانند.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر وزوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *